Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Middenoorprotheses met vaste lengte

Wildcat Four 2 Three

De Wildcat Four2Three titanium TORP bootst de natuurlijke opbouw van de stijgbeugel na. Met de Wildcat bent u in staat van een type 4 tympanoplastiek een type 3 te benaderen. Het ontwerp, dat uit een solide geheel bestaat, laat zich eenvoudig door de gehoorgang op de voetplaat met een afwezige stijgbeugel plaatsen. Naar gelang uw persoonlijke voorkeur, heeft u de keuze tussen een open en dicht model.

 

wildcat-four-2-three

 

  • Puur titanium
  • Leverbaar in een open en dichte versie
  • PORP & TORP

Frisbee

Frisbee wordt gebruikt in gevallen waar het trommelvlies zeer dicht bij de stapes ligt. Aan de onderzijde van de prothese is ter hoogte van de centrale as een geul (notch) gecreëerd om een perfecte pasvorm met de stapesboog te creëren. De Frisbee heeft een buigbare flens die de benodigde hoek met het trommelvlies mogelijk maakt. De Frisbee wordt aangeboden in vier lengtes: 0.5mm, 1.00mm, 1.50mm en 2.00mm. Indien nodig, kan de titanium versie worden getrimd voor een betere goedkeuring van de landtong.

 

frisbee

 

  • Titanium of HA
  • PORP

Krause Helix

De Kraus K-Helix Prothese betreft een nieuwe innovatieve titanium middenoor protheses welke speciaal is ontworpen voor de wederopbouw van de gehoorbeentjesketen. In combinatie met middenoor cement, zoals ionomeer is een solide reconstructie een mogelijk. De prothese dient als een soort geraamte voor het cement. Dankzij het unieke ontwerp, kunnen de prothesen geheel naar wens worden gemodelleerd. De conische spoel kan namelijk eenvoudig ingekort, verlengd en/of gebogen worden.

 

krause-helix

 

  • Titanium
  • PORP

Dornhoffer voetplaatschoen

De Dornhoffer voetplaatschoen betreft een lichtgewicht titanium platform met een cilindrische opening geschikt voor alle ALTO Total protheses. Tijdens de operatie wordt de voetplaatschoen op de stapesvoetplaat, en indien mogelijk tussen de restanten van de crura geplaatst, zodat er meer contact met de voetplaat wordt verkregen dan de TORP alleen. De Dornhoffer voetplaatschoen zorgt voor een veilige verbinding van de total prothese met de voetplaat en helpt de prothese te stabiliseren en ontsporing te voorkomen.

 

dornhoffer

 

  • Titanium
  • Geschikt voor vrijwel alle totaal prothesis

 

Terug naar boven