Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Instrumentarium

Feathervac

De Feathervac Stapes zuiger biedt een uniek alternatief voor het manipuleren en plaatsen van stapes pistons met een ronde incusdraad. Op het innovatieve zuigbuisje met vacuümcontrole kunnen disposable tips geplaatst worden. Deze tips zijn speciaal ontworpen om stapes pistons met een ronde incusdraad, op een delicate, veilige en efficiënte wijze op te pakken. Dankzij dit slanke instrument heeft u maximaal zicht op de prothese. U kunt de stapespiston in de gewenste hoek zetten en de disposable tip 360 ° draaien waardoor een ​​optimale plaatsing op de voetplaat mogelijk is. Gewoon een kwestie vastzuigen, oppakken, positioneren en loslaten!

feathervac

Zelfsluitende & super delicate paktangetjes 

Entercare is befaamd om haar super fijne oorpaktangetjes. Met een schachtsterkte van slechts 1,2 millimeter, bieden de meest delicate oortangetjes welke momenteel op de instrumentenmarkt te verkrijgen zijn. Nieuw zijn de zelfsluitende SureGrip paktangetjes. Met behulp van een veer blijft het tangetje gesloten. Het object blijft dus te allen tijde vastgeklemd, totdat u het tangetje weer opent.

paktangetjes

Kraakbeenmicrotoom

Met deze nieuwe ‘Caritage Microtome’ kunt u zeer accuraat en consistent dunne plakjes kraakbeenweefsel snijden binnen een spectrum van 0,1mm tot 0,9mm. De dikte is variabel instelbaar d.m.v. een draaiknop! Omdat er bij deze microtoom geen losse plaatjes verwisseld hoeven te worden, is dit instrument zeer gebruiksvriendelijk, snel en veilig!

Schermafbeelding 2014-10-13 om 16.05.28

Terug naar boven