Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Diode laser

neov980-diode-laser

NeoV980, de meest krachtige diode laser in z’n klasse

Multi-platform behandeltechnologie voor KNO

Met een golflengte van 980nm en een output van 28 Watt, is de NeoV 980 de kleinste, lichtste en meest krachtige chirurgische laser in z’n klasse. De NeoV980 diode laser kan binnen de KNO worden ingezet als een multi-platform voor minimaal invasieve chirurgie. De golflengte van 980nw zorgt voor een directe absorptie van water en bloed in het weefsel, waardoor u zeer nauwkeurig en met een hoge hemostase kunt snijden, zonder thermisch trauma te veroorzaken. De NeoV980 ingezet worden voor bijna alle KNO interventies, zoals: stapedotomie, septumdeviatie, verwijderen van poliepen, cystes, laesies en mucoceles, tonsillectomie, uvulopalatoplastiek, glossectomie, trachea-stenose, cordectomie, papilomalaesies, conchareducties etcetera.

Automatische herkenning van fibers

Deze nieuw ontwikkelde KNO laser is voorzien van een fraaie touchscreen met een duidelijke weergave in kleur. In totaal kunt u maar liefst 99 voorkeursinstellingen vastleggen. De NeoV980 is voorzien van een intelligente microprocessor welke de laserfibers die worden aangesloten automatisch herkend. Dankzij dit plug-and-play principe kan kostbare OK-tijd worden bespaard. De laserstraal is groen van kleur, waardoor deze goed waarneembaar is in het operatieveld.

kno-laser

Uitermate geschikt voor stapedotomie en het sluiten van protheses

De NeoV980, welke is uitgerust met speciale super dunne vezels voor snijden met hoge precisie, is uitermate geschikt voor primaire stapedotomie procedures. In de ‘single pulse’ modus penetreert de laser het weefsel met een hoge mate van controle waardoor materiaal veilig en effectief verwijderd kan worden zonder mechanische, akoestische of thermische schade. Bekijk in onderstaande video een stapedotomie. Daarnaast kunt de NeoV980 eveneens gebruiken voor het activeren van stapesprotheses met automatisch sluitingsmechanisme door middel van thermische activatie zoals onze Eclipse stapes en malleus pistons.

Terug naar boven