Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

ALTO systeem non-krimp verstelling

Een unieke methode voor het instellen van de gewenste lengte!

A.L.T.O. staat voor Adjustable, Length, Total, Ossicular. De ALTO lijn van Grace Medical betreft een serie in lengte te verstellen middenoorprotheses met een unieke methode voor het instellen van de gewenste lengtemaat. Dankzij de ALTO adjuster, een gepatenteerd apparaatje dat wordt meegeleverd, is het zogenaamde krimpen (om de kop van de prothese op de schacht te  fixeren) niet meer nodig. U kunt de prothese onbeperkt instellen en bijstellen. Zelfs nadat deze al getrimd en geplaatst is, kan de ALTO prothese nog worden verlengd. Verkorten kan altijd, afhankelijk van de resterende schachtlengte uiteraard.

Bekijk hieronder een animatievideo van de ALTO-adjuster.

Alle ALTO middenoorprotheses van Grace Medical worden standaard geleverd inclusief de gepatenteerde ALTO adjuster. Bij het openen van de verpakking bevindt de prothese zich reeds in de adjuster. Daarnaast treft u in de verpakking een set steriele sizers aan ten behoeve van het bepalen van de maat. Een handig knippertje voor het afknippen van de schacht is optioneel leverbaar.

alto-adjuster

alto-cutter

De ALTO lijn biedt een breed scala aan designs en materialen, waaronder: volledig titanium, titanium met HA kop, geïntegreerde voetplaatschoen en vele vormen van de prothesekop die een perfecte aansluiting met het kraak(been) of trommelvlies mogelijk maakt.

Klik hier voor het complete assortiment ALTO protheses.

Terug naar boven