Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Oor

Binnen de discipline otologie kunnen wij u van dienst zijn met innovatieve, effectieve en doeltreffende oplossingen voor reconstructies van de benige middenoorketen in de vorm van verschillende state of the art implantaten voor tympanoplatieken en stapedotomieën. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met ventilatiebuisjes en specifiek otologisch instrumentarium.

Protheses stapedotomie

Naast de klassieke stapes pistons levert Entercare diverse innovatieve oplossingen zoals de Super-E clip-on prothese en de Eclips serie met warmte activatie.

Lees hier meer

Kraakbeen microtoom

Met deze Caritage Microtome kunt u zeer accuraat en consistent dunne plakjes kraakbeenweefsel snijden binnen een spectrum van 0,1mm tot 0,9mm. De dikte is variabel instelbaar d.m.v. een draaiknop!

Lees hier meer

Trommelvliesbuisjes

Naast de klassieke standaard trommelvliesbuisjes van A-kwaliteit, biedt Entercare de gepatenteerde TRIUNE modellen voor middenoorventilatie zonder trommelvliestrauma!

Lees hier meer

Instrumentarium

Zoals u weet levert Entercare een compleet assortiment KNO-instrumentarium. In onze rubriek Oor brengen wij graag een aantal highlights nader onder uw aandacht.

Lees hier meer

Diode laser

De NeoV980 is de lichtste en meest krachtige chirurgische laser in z’n klasse, bruikbaar voor zowel keel, neus en oor.

Lees hier meer

Endoscopische oorchirurgie

Het gebruik van endoscopie bij ooroperaties heeft inmiddels tot nieuwe inzichten geleid, waardoor er behoefte is ontstaan aan verdere ontwikkeling en verfijning van dit specifieke instrumentarium.

Lees hier meer

Terug naar boven