Thermablate EAS

Ballonablatie op een vertrouwde, veilige en effectieve manier in slechts 2 minuten. In een poliklinische setting kan de totale procedure binnen 30 minuten doorlopen worden!

Poliklinische endometriumablatie procedure in slechts 30 minuten tijd

De Thermablate is een modern volautomatische ballonablatiesysteem waarmee iedere gynaecoloog patiënten met hevig menstrueel bloedverlies in twee minuten tijd, veilig, eenvoudig en effectief kan behandelen. Thermablate Endometrium Ablatie is de ideale behandeloptie voor toepassing in een poliklinische setting. Op een POK kan de totale procedure binnen 30 minuten doorlopen worden!

Onder lokale anesthesie en minder pijnlijk dan alle andere ablatiemethoden

Met de Thermablate beschikt u over een ablatiemethode welke, uitgevoerd onder lokale anesthesie, beter door uw patiënten te verdragen is dan alle andere ablatietechnieken³. De thermische ballon katheter heeft een gegradueerde dunne schacht en een zachte, buigbare tip ten behoeve van een comfortabele en veilige positionering van de ballon.

Bevredigende resultaten met behoud van vorm baarmoeder

U bereikt een bevredigend resultaat waarbij de kwaliteit van leven van uw patiënte volledig wordt hersteld, terwijl de vorm van de uterus volledig in tact blijft voor eventuele toekomstige hysteroscopische interventies⁴. De thermische ballon vormt zich automatisch naar de vorm en grote van de uterus waardoor een bredere patiënten selectie mogelijk is.

Groot behandelbereik en minder kans op de nova pijn

De ballon van het Thermablate endometrium ablatiesysteem vormt zich naar de anatomie, verschillende uteriene groottes en biedt bewezen resultaten op lange termijn. De voordelen van Thermablate endometriumablatie zijn goed gedocumenteerd en worden geassocieerd met veiligheid, effectiviteit, voorkomen van hysterectomie, zeer laag percentage postoperatieve interventies en minder kans op De Novo Pijn.