Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Disposable specula

Het UltraSpec disposable speculum, ontwikkeld en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, is van een constant hoge kwaliteit en absoluut niet te vergelijken met de massaal geproduceerde varianten uit het verre oosten. Ondanks de hogere kwaliteitsstandaard, is de prijs van een UltraSpec speculum nog altijd laag en kostenbesparend te noemen.

Uitstekende producteigenschappen

Het UltraSpec speculum is gemaakt van een doorzichtig kunststof, heeft een mooie gladde afwerking, is onbreekbaar en voldoende stevig voor transvaginale behandelingen. Het speculum is voorzien van antislip grepen en een high-spin stelschroef, welke zich enkelhandig en snel laat bedienen. Met slechts een klein zetje van de schroef draait deze direct naar de maximale spreidstand!

Zowel steriel als non-steriel leverbaar

UltraSpec specula zijn zowel steriel als non-steriel leverbaar. De non-steriele ‘screening’ variant is van een kleurloos transparant kunststof gemaakt en de steriele versie is herkenbaar aan de roze tint die in het product is aangebracht.

Altijd individueel en schoon verpakt

Alle UltraSpec specula, steriel en non-steriel, zijn individueel en onder de meest stringente clean room omstandigheden verpakt. De verpakkingen zijn sterk, gemakkelijk te openen en voorzien van een kleurcodering voor het herkennen van de betreffende maat. De steriele versie is verpakt per 20 stuks en de non-steriele variant komt in een doosje van 25 stuks.

Budgetlijn voor grootverbruikers

Onder de naam EcoGold is de steriele variant eveneens in dozen van 120 stuks leverbaar. Door de grotere verpakkingseenheid en een ander soort verpakkingsmateriaal kan de transparante en geel gekleurde EcoGold versie, economisch gezien, wat interessanter aangeboden worden dan de steriele UltraSpec. In tegenstelling tot laatstgenoemde is de EcoGold echter niet geschikt voor de elders op deze website genoemde accessoires.

Terug naar boven