Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Cervix dilators

Voorafgaande aan endometrium sampling of andere diagnostische procedures is vaak dilatatie van de cervix nodig. Entercare levert drie verschillende cervix dilators welke per type in verpakkingen van 25 stuks worden aangeboden. 

The OS Locator

Dit disposable instrument is herkenbaar aan de enkele band boven de handgreep. De OS Locator kan worden gebruikt om de buitenste baarmoedermond te lokaliseren en voorzichtig te dilateren. De OS Locator is steriel verpakt en wordt geleverd in verpakkingen van 25 stuks.

The Canal Dilator

De dilator voor eenmalig gebruik is herkenbaar aan de dubbele band welke bovenaan de handgreep is aangebracht. Dit instrument is ontworpen om de het cervixkanaal geleidelijk te dilateren. De Canal Dilator is steriel verpakt en wordt geleverd in verpakkingen van 25 stuks.

The Fundus Sound

De drie banden bovenaan het handvat vertellen u dat u te maken heeft met de Fundus Sound, welke is ontworpen om, door de gehele lengte van de cervix heen, de binnenste baarmoedermond te dilateren en tot de fundus te reiken om zodoende de diepte van de uterus te kunnen bepalen.  De Fundus Sound is steriel verpakt en wordt geleverd in verpakkingen van 25 stuks.

Terug naar boven