Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Hysteroscopie

Voor de hysteroscopisten onder u biedt Entercare naast producten voor endoscopie en visualisatie een ruim assortiment aan disposable hulpmiddelen zoals currettes, kathetes en irrigatiesytemen. Voorts behoren apparatuur en toebehoren voor curettage tot het assortiment.

Thermablate EAS

Het enige vol automatische ballonablatiesysteem waarmee hevig menstrueel bloedverlies veilig, eenvoudig en effectief behandeld kan worden.

Lees hier meer

Endocurette

De EndoCurette is een disposable hulpmiddel om op doeltreffende wijze monsters van het endometrium slijmvlies te verkrijgen.

Lees hier meer

Ensula Curette

Dankzij de twist-and lock spuit en speciale vormgeving van de curette tip, kunt u in een keer een kwantitatief histologisch monster van het endometriumslijmvlies verkrijgen.

Lees hier meer.

Mininjector

De mininjector betreft een canule welke is ontwikkeld voor het inbrengen van fysiologisch zout in de baarmoeder.

Lees hier meer.

TVUS Katheters

De TVUS katheters zijn steriele, disposable katheters bedoeld voor HSG onderzoeken, waterecho’s en blauwspuiten

Lees hier meer.

Uterussonde

De uterussonde betreft een disposable, flexibel en latexvrij instrument ten behoeve van cervix dilatatie en het bepalen van de diepte tot de fundus.

Lees hier meer.

Disposable specula

Dit kwalitatief hoogwaardige disposable speculum is enkelhandig te bedienen en kan in zowel steriel als non-steriel geleverd worden.

Lees hier meer.

Uterine injector

De Uterine Injector is ontwikkeld voor gebruik bij chirurgische en diagnostische procedures aan de baarmoeder en/of de eileiders.

Lees hier meer.

HSG katheters

HSG katheters zijn steriele, disposable katheters bedoeld voor HSG onderzoeken, waterecho’s en blauwspuiten. Verkrijgbaar in diverse maten en typen.

Lees hier meer.

Zuigpomp

Geen gedoe meer met het aansluiten van slangetjes en het bedienen van kraantjes en schuifjes dankzij het DDS opvangsysteem.

Lees hier meer

Terug naar boven