Obagi® Medical

Obagi® Medical Products betreft een zeer effectieve en krachtige productlijn, welke is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Een voorbeeld van ingrediënten die hierbij een rol spelen zijn: retinol, arbutine, salicylzuur, melkzuur, peptiden en anti-oxidanten zoals vitamine-C. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt. 

Obagi® Medical Products is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren. De producten resulteren in een jongere, gezonder uitziende huid. Het productassortiment van Obagi Medical helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels, melasma (donkere vlekken), hyperpigmentatie, laxiteit en ongelijkmatige textuur.

Met ruim 30 jaar aan klinisch onderzoek en bewezen effectiviteit, is het assortiment van Obagi Medical Products niet voor niets de keuze van artsen en huidspecialisten. Meer informatie over de producten vindt u tevens op www.obagi.nl.

Obagi Medical Products systemen

De bekende systemen c.q. producten van Obagi Medical Products zijn onder andere:

  • Nu-Derm Fx Hyperpigmentatie (anti aging)
  • CLENZIderm MD (acné)
  • Professional-C™ Products (vitamine C – 10%, 15% en 20%)
  • ELASTIderm® Eye Products (huidverjonging rond de ogen)
  • Retinol (percentages 0,5% – 1%)
  • BluePeel® (TCA peeling)
  • BluePeel Radiance (salicylzuur peeling)
  • Obagi Sun Shield (range aan zonbeschermingsproducten)

Maak kennis met de producten van Obagi en onze product specialist: Sharon Bekker (huidtherapeut)

Obagi Medical Products en Dr. Suzan Obagi hebben geen zakelijke relatie met ZO Skin Health. ZO Skin Health verkoopt geen Obagi producten! De naam Obagi, Obagi Nu–Derm,  CLENZIderm M.D. en ELASTIderm zijn geregistreerde handelsmerken van Obagi Medical Products en mogen alleen met schriftelijke toestemming van Obagi Medical Products of haar Nederlandse distributeur Entercare BV worden gebruikt!

Terug naar boven