Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Skincare

Entercare BV is reeds meer dan 15 jaar leverancier van o.a. hyaluronzuur injectables (TEOSYAL) in Nederland en geldt als een autoriteit binnen de Cosmetische Geneeskunde. Met onze cosmeceuticals, pharmaceuticals, peeling producten, micro-needling en cryotherapie apparatuur levert Entercare ook een breed pakket voor schoonheidsspecialisten, huidspecialisten en huidtherapeuten. Producttrainingen vormen een essentieel onderdeel bij de verkoop onze producten, aangezien deze gerelateerd zijn aan een behandelmethode. De trainingen worden voor ons uitgevoerd binnen en door de specialisten van de Laurium Klinieken.

Obagi® Medical

Obagi® Medical Products betreft een zeer effectieve en krachtige productlijn, welke is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken

Lees hier meer

ISIS Pharmaceuticals

Met ISIS Pharma uit Frankrijk bieden wij een breed pakket huidverzorgingsproducten voor o.a. acne, pigmentstoornissen, couperose en de vochtarme of beschadigde huid.

Lees hier meer

Micro-needling

De ENTERPEN is een draadloos micro needling systeem specifiek ontwikkeld voor cosmetisch artsen en huidspecialisten. Verbetert de huid in de diepte en stimuleert nieuw collageen.

Lees hier meer

Cryotherapie

Met de CryoPen kunt u gemakkelijk, snel en doeltreffend diverse ongewenste huidoneffenheden in enkele seconden behandelen.

Lees hier meer

Terug naar boven