Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

TeosyalPen

’s Werelds eerste gemotoriseerde en draadloze injectiesysteem

Sinds jaren wordt er getracht een systeem te ontwikkelen die de handmatige druk op de plunger bij het injecteren vervangt. Een machinale druk is immers minder vermoeiend, maar belangrijker is de constante druk die het uitoefent. Hierdoor is men in staat om gelijke hoeveelheden materiaal toe te dienen, door eenvoudigweg op de injecteerbutton te drukken. De snelheid is instelbaar, waarmee u feitelijk de hoeveelheid van het injectiemateriaal bepaalt.

Grootste nadeel van de eerdere systemen was het ontbreken van zowel de ergonomie als het gebruiksgemak. De omvang van het systeem, snoeren, aansturing via pedalen etc. werden als voornaamste argumenten opgeworpen. Met de komst van de Teosyal Pen behoren deze tot de verleden tijd.

De Teosyal Pen is ’s werelds eerste gemotoriseerd en draadloos systeem waarmee fillers op basis van hyaluronzuur kunnen worden geïnjecteerd. Dankzij de TeoLink is de Teosyal Pen compatibel met de meeste merken hyaluronzuur en kunnen alle naalden en/of canules gebruikt worden.

TeosyalPen

De Teosyal Pen stelt u in staat om nog accurater te werken, zodat de focus volledig kan liggen op het artistieke aspect van de cosmetische behandeling. Dankzij de 100% controle over de injectiedruk, -snelheid en -hoeveelheid worden zeer mooie en natuurlijke behandelresultaten behaald. Bekijk in onderstaande video de assemblage van de Teosyal Pen.

Assemblage Teosyal Pen

Voordelen Teosyal Pen voor artsen

  • volledig draadloos
  • kleinere naalden te gebruiken
  • betere precisie en controle = besparing HA materiaal
  • gecontroleerde ‘flow’ ongeacht weefsel en/of viscositeit van de gel
  • betere cosmetische resultaten
  • klein handzaam apparaat (13cm lang en 2,4cm hoog)
  • laag gewicht: 42 gram

Een behandeling met de Teosyal Pen wordt door patiënten bovendien als minder pijnlijk ervaren. Ook is het herstel sneller en treden er minder neveneffecten op. Met de Teosyal Pen onderscheidt u zich en kunt u uw, potentiële, klanten op hun gemak stellen.

TeosyalPen voordelen

Ervaringen van artsen

“Sinds half maart werk ik met grote tevredenheid met de TeosyalPen. In het bijzonder de delicate gebieden rondom de ogen en mond kan ik nu beter en nauwkeuriger behandelen. Juist in deze gebieden is een hoge mate van precisie van essentieel belang. Ik merk bij mijn cliënten dat zij duidelijk minder zwelling hebben na de behandeling en door het gebruik van dunnere naalden is de pijnreductie eveneens aanzienlijk!”

-Drs. Elle Vissers

“Ik gebruik de TeosyalPen nu enkele maanden en ben met name blij met de minimale hoeveelheden die je kan injecteren voor preciezere injecties. Met de ‘hand’ maak ik ook hele mooie lipcontouren, maar met de TeosyalPen kan je fijnere contouren maken wat de oudere cliënt erg waardeert. Verder kan je met de TeosyalPen een dikke filler als Ultimate of bv Stylage L makkelijk door een 30G naald injecteren wat met de hand vaak veel moeite kost. Door preciezer en fijner werken bespaar je bovendien product.”

– Drs. Kamran Firdausi

“De TeosyalPen biedt de mogelijkheid om met een uiterst dunne naald Teosyal te injecteren. De krachtsinspanning die de injecterende hand normaliter moet leveren wordt door de pen overgenomen. Daardoor is precisiewerk bij bepaalde behandelingen meer mogelijk dan voorheen.”

– Drs. John Krant

“Je kan er veel fijner mee werken en kleinere naalden gebruiken. Daarmee is de kans op zwelling en bloedingen kleiner. Meerwaarde ligt voor mij echt bij traangootjes.”

– Drs. Martine Korevaar

“De TeosyalPen in enkele woorden: quasi pijnloos, onevenaarbaar precies, professionele afwerkingskwaliteit”.

– Drs. Pascal Gyselinck

 “Ik vind de TeosyalPen met name prettig voor het mondgebied. Ik maak dan efficiënter gebruik van mijn materiaal en heb dus veel minder materiaal nodig voor het beoogde effect. Tevens is de dosering helemaal accuraat wat zorgt voor nog meer symmetrie in het resultaat. Prachtig. Ik ben er erg blij mee.”

– Drs. Annemarie Smits

“Als je de mondhoekjes of de bovenlip lijntjes gaat vullen dan wil je wel eens een stevigere variant Teosyal kiezen met een dunne naald, maar dat vergt veel kracht waardoor er minder precisie in het effect optreedt. De TeosyalPen biedt mij nu de mogelijkheid om precies dat te doen. Met totaal geen inspanning een perfecte vulling maken in dunne lijntjes met minder pijn voor de klant en minder materiaal gebruik voor mij”.

– Drs. Don Smeets

Workshops

Tijdens de TEOSYAL workshops heeft u de gelegenheid om de zogenaamde fillerpen te bekijken en wordt een korte demonstratie met de Teosyal Pen gegeven. Workshops voor het gebruik van de Teosyal Pen volgen op korte termijn.

Interviews experts

Bekijk onderstaand de ervaring van experts met de Teosyal Pen.

Terug naar boven