Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Teosyal RHA

Welkom in het tijdperk van dynamische fillers

Wij presenteren u: De Teosyal RHA range! RHA staat voor Resilient Hyaluronic Acid (veerkrachtig hyaluronzuur). De eerste en enige injectable dat rekening houdt met de mimiek van het gezicht. Eén van de uitgangspunten voor deze revolutionaire ontwikkeling is de wens van de consument. Een natuurlijk resultaat is voor 98% van hen immers fundamenteel. Uitgeroepen tot: Best Dermal Filler van 2015 tijdens het internationale AMEC congres in Parijs.

Video RHA fillers

Statisch is een foto, dynamisch is het echte leven!

De gel van de nieuwe premium Teosyal productlijn, die overigens de bestaande range niet vervangt, houdt volledig rekening met de dynamiek van het gezicht. De nieuwe gel heeft een meer dan 50% lagere concentratie BDDE en bovendien aanzienlijk langere HA ketens. Normaliter heeft dit een negatief effect op de duurzaamheid, echter dankzij het gepatenteerde PNM (Preserved Network Method) technologie wordt er geen concessie gedaan met betrekking tot de duurzaamheid. Sterker nog, dit is zelfs verbeterd.

Eigenschappen van de RHA

De Teosyal RHA injectables bezitten de essentiële eigenschappen die nodig zijn voor een dynamische gel. Zo is de gel veerkrachtig. Het heeft dus het vermogen zich aan de bewegingen van het weefsel aan te passen. Tegelijkertijd heeft de gel voldoende kracht om weer terug te keren in de oorspronkelijke vorm. Deze combinatie maakt de Teosyal RHA injectable uniek! Geen andere filler bezit deze eigenschappen.

Eigenschappen RHA

                                   Stretch                                                                   Kracht

Double blinded randomized study

Uit dubbelblind onderzoek onder 90 personen is gebleken dat de RHA range, volgens de artsen, een significante verbetering laat zien met betrekking tot de direct zichtbare resultaten.

Opvallend is verder het grote verschil in stabiliteit van de RHA fillers versus de conventionele injectables in de dynamische gebieden. Bij controle 9 maanden na de behandeling blijkt dat het nog aanwezige hyaluronzuur in het desbetreffende gebied tot meer dan 30% oploopt in het voordeel van de RHA fillers.

De mening van experts (KOL’s)

De RHA range van Teosyal onderscheidt zich onder andere op de volgende aspecten:

  • Betere toediening en meer controle bij het injecteren.
  • Betere elasticiteit, flexibiliteit en mate van aanpassing van de gel.
  • Mooiere, direct, zichtbare resultaten.
  • Meer tevredenheid onder de patiënten.

Product range

Teosyal RHA 1: Oppervlakkige lijntjes
Teosyal RHA 2: Rimpels
Teosyal RHA 3: Diepere rimpels, neuslippenplooi
Teosyal RHA 4: Volume

teosyal rha assortiment

Teosyal RHA workshops

Regelmatig organiseren wij workshops voor artsen die werken met onze injectable producten en/of voornemens hebben om met het Teosyal RHA assortiment aan de slag te gaan. Lees hier meer informatie en data omtrent de workshops.

Teosyal RHA Brochure

Download hier de Teosyal RHA Brochure.

Teosyal op Facebook

Volg Teosyal op Facebook.

Terug naar boven