Esthetiek

Het innovatieve karakter van Entercare BV kenmerkt zich door het feit dat wij als één van de allereerste firma’s de nu zo populaire hyaluronzuur fillers in Nederland introduceerden. Destijds importeerden wij Restylane uit Zweden, echter reeds sinds 2008 zijn wij overgestapt op de fillers van Teoxane uit Zwitserland. Entercare BV heeft in de afgelopen jaren een bijzondere reputatie opgebouwd in de cosmetische sector. Ons assortiment is zorgvuldig getoetst op basis van: kwaliteit, wetenschappelijke onderbouwing, effectiviteit en niet in de laatste plaats: veiligheid. De kracht van Entercare ligt in onze after sales. Voor al onze producten zijn (geaccrediteerde) trainingen inbegrepen, zodat op een veilige en verantwoorde wijze het maximale behandelresultaat behaald wordt met onze producten.

Teosyal Fillers

Teosyal kenmerkt zich onder andere door het uitgebreide en veelzijdige assortiment. Teosyal heeft twee verschillende productlijnen: de PureSense range en de RHA range. De varianten zijn gemaakt voor specifieke indicaties en effecten, zoals het onzichtbaar maken van fijne lijntjes, het verbeteren van gezichtscontouren of het zorgen voor meer volume van de lippen. Teosyal kan geïnjecteerd worden in: het gehele gelaat, hals en handen.

Obagi Medical

Obagi® Medical Products betreft een zeer effectieve en krachtige productlijn, welke is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Een voorbeeld van ingrediënten die hierbij een rol spelen zijn: retinol, arbutine, salicylzuur, melkzuur, peptiden en anti-oxidanten zoals vitamine-C. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

Obagi® Medical Products is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren. De producten resulteren in een jongere, gezonder uitziende huid. Het productassortiment van Obagi Medical helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels, melasma (donkere vlekken), hyperpigmentatie, laxiteit en ongelijkmatige textuur.

SkinPen

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld en als enige een medisch microneedling device te noemen. Ook is de SkinPen in tegenstelling tot vele andere devices ontwikkeld én geproduceerd in Amerika. De SkinPen heeft een medisch CE keurmerk en een ISO13485 certificaat. Nog nooit was medisch microneedling zo precies, zo veilig en zo compleet!

CryoPen

Met de CryoPen kunt u heel gemakkelijk en snel feitelijk alle ongewenste (goedaardige) huidoneffenheden doeltreffend verwijderen. Het aantal indicaties is zeer divers en veelvoorkomend. U creëert een toegevoegde waarde in uw praktijk voor al uw patiënten. Dit maakt de CryoPen tot een geweldig innovatief instrument! Ongemak voor de patiënt wordt voorkomen doordat behandeling van omliggend gezond huidweefsel wordt vermeden. Voor de eerste keer is cryotherapie nauwkeurig tot op de millimeter.